Ocene o Hondrox

 • David
  Imel sem sedeči način življenja in več kot ducat odvečnih kilogramov. Sčasoma so se pojavile bolečine v sklepih, od katerih nista pomagala niti dieta niti hujšanje. Zdravnik je priporočil Hondrox. Po 2 mesecih redne uporabe je bolečina izginila.
  Hondrox
 • Drazen
  Poškodovani ligamenti gležnja med treningom. Bolečina ni izginila več tednov. O Hondrox sem prebral na fitnes forumu in se odločil za nakup. Sprej je bil uporabljen v skladu z navodili. Po enem tednu je bolečina popolnoma izginila. Hkrati je bila obnovljena mobilnost gležnja. Tečaj nadaljujem v terapevtske namene.
  Hondrox
 • Miha
  V bolnišnici so mi odkrili starostne degenerativne spremembe sklepov. Kolena in komolci bolijo 2 leti, mislil sem, da nič ne bo pomagalo. Zdravnik je predpisal Hondrox. Pršilo uporabljam približno 3 tedne. Bolečina ni popolnoma izginila, postalo pa je lažje premikati roke in noge. Komolci se zdijo manj boleči.
  Hondrox
 • Maja
  hondrox pršilo uporabljam približno 3 mesece. Zdravilo je pomagalo odstraniti znake artritisa in zmanjšati vnetje.
  Hondrox
 • Nina
  Delam kot frizerka, stalno na nogah. Spray Hondrox je pomagal pri obvladovanju vztrajnih bolečin v nogah in mišičnih krčev. Nanesem ga po navodilih ob koncu dneva. Razpršilnik je zelo priročen, dobro razprši sredstvo.
  Hondrox
Uporabniška ocena Hondrox
4.8
12